Gönülden Gönüle Kardeş Okul Projesi

Ağu

8. Gönülden Gönüle Projemiz ile bu yıl Sinop Durağan İlçesi Şehit Engin Şahin Yatılı Bölge Okulu- Tekiryayla İlkokulu ile kardeş okul olduk.  Her yıl okul idaresi, öğrenci, öğretmen ve okul aile birliği üyelerimizle bizzat kardeş okulumuza giderek okul çantası, eşofman, ayakkabı, çorap, kırtasiye malzemelerinden oluşan hediyelerimizi kendimiz takdim ederdik ancak Covid 19 nedeniyle bu yıl kargo ile ulaştırdık.

Bu projenin gerçekleşmesinde emeği olan okul müdürümüz Başöğrt. Dr. Bahire EKEN, müdür yardımcımız Erdal Zor, sosyal yardımlaşma ve dayanışma kulübü danışman öğretmeni Yasemin Sezgin Alagöz, Okul Aile Birliği başkanımız Fisun Pehlivan,  ve diğer OAB üyelerimiz, sosyal yardımlaşma ve dayanışma kulübü öğrencilerimiz, bütün öğretmenlerimiz, veli ve öğrencilerimize, her yıl lojistik desteğini esirgemeyen Serdar Eken'e çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALAN SEVGİLER BİRİKTİRMEK İÇİN

Bu yıl 7. sini gerçekleştireceğimiz "Gönülden Gönüle" projesi ile  bu kez de Kastamonu İli Pınarbaşı İlçesi Şehit Ramazan Akkaya İlkokulu öğrencileri ile gönül köprüsü kurmak istiyoruz.  16 Kasım´da mont, bot ve  kırtasiye  malzemelerinden oluşan hediyelerimizi  öğrencilerimizle birlikte Kastamonu´ya giderek takdim edeceğiz.  Desteklerinizle büyüyeceğimiz  bu projede 13 Kasım´a kadar müdür yardımcımız Suna ÖZCAN KURU, Fransızca öğretmenimiz Yasemin Sezgin ALAGÖZ ve okul aile birliği üyelerimiz ile irtibata geçebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederiz.

Bu yıl 6. gerçekleştirdiğimiz iyilik hareketimiz "Gönülden Gönüle" projesi ile Ordu ili Ulubey İlçesi Ulubey Ortaokulu ve ilkokulu´nda taşımalı eğitim kapsamında eğitim gören öğrencilerimizle buluştuk.  Ulubey Kaymakamlığı , Ulubey Belediyesi, Ulubey Milli eğitim Müdürülüğü ve Ulubey Ortaokulu Müdürülüğüne misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz. Bu iyilik hareketinin sürmesi için her türlü desteği veren okul müdürümüz BaşÖğrt. Dr Bahire Eken, Okul Aile birliğimizin başkanı Ayşe Kılıç ve diğer  bütün üyeleri, Müdür yardımcımız Birce Pura, sosyal yardımlaşma ve dayanışma kulübü öğretmeni Yasemin Sezgin Alagöz, destek veren bütün velilerimiz, öğretmenlerimiz  ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mardin Artuklu İlçesi Kocatepe İlkokulu öğrencileri ile gönül bağımız kuvvetlendi.