Sevgi Çemberi Kardeş Okul Projesi

Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi ile Büyük Karacaören ilköğretim-orta okulu  kardeş okul projesi kapsamında Gaziantep Oğuzeli Büyükkaracaören  köyünde buluştu. HKAL Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma -Kızılay Kulübü  önderliğinde başlatılan   Kardeş okul Projesi  Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesinde hayat buldu. Okulda başlatılan kampanyalar neticesinde öğrencilere verilmek üzere kitap, kırtasiye malzemeleri, giyim eşyaları toplandı. İstanbul Anadolu Gaziantepliler Derneğinin ve Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi Okul Aile Birliğinin gayretli ve özverili çalışmaları neticesinde Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi'nde toplanan bu yardımlar Büyükkaracaören ilk-orta okulunda  yapılan bir programla  öğrencilere dağıtıldı.

Okulda yapılan programa  Oğuzeli Kaymakamı ,  Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü  ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve hayırseverler katıldılar. Yapılan  konuşmalarda

´Aynı topraklarda yaşayan insanlarımızın birlikte büyüme ve gelişme duygusu´ baz alınarak yardımlaşma duygusunun yeni nesillere kazandırılması ve bu kampanyanın doğu ve batı kültürü arasında bir kültür köprüsü vazifesi görmesi gerektiği anlatıldı.

Programın sonunda Projeye destek veren Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Dr. Bahire Eken´e ve Okul Aile Birliği Başkanı Bingül Kapucu´ya Bugünün anısına plaket takdimi yapıldı. Ziyaret ile ilgili fotoğrafları görmek için tıklayınız...

Kars GezisiKars GezisiKars GezisiKars GezisiKars GezisiKars GezisiKars GezisiKars GezisiKars GezisiKars GezisiKars GezisiKars GezisiKars GezisiKars GezisiKars GezisiKars GezisiKars Gezisi

Yayın: 18.05.2013 - Güncelleme: 21.01.2022 11:41 - Görüntülenme: 2336