"KARBON AYAK İZİMİZ YEŞİL" PROJESİ TANITIMI

İstanbul Kadıköy Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Karbon ayak İzimiz Yeşil projesi ile hibe desteği almaya hak kazandı.2018 Yılı Gençlik projeleri destek programı kapsamında okulumuz adına proje başvurusu yapılmıştır.  Kabul edilen projemizin tanıtım toplantısına ÇİSEDER (Çevre, insan, sağlık ve Eğitimi Geliştirme Derneği) başkanı Derya ÖZDEMİR VE Tarım ve Orman Bakanlığı´ndan iki temsilci katıldı.

Projeninin özeti şöyle:

Okulumuz Kimya öğretmeni Ayşegül ÖĞÜT koordinatörlüğünde gençlik grubu oluşturulmuştur. Öğrencilerimiz Defnesu TAP, Feyza YILDIRIM, Mirace ÇOBAN, Sıla Yaren TEZCAN ve Yiğit BULUT'tan oluşan gençlik grubumuz: Türkiye'de iklim değişikliği ile mücadelede toplumsal gelişmenin sağlanmasında gençlerin bilgi bilinç düzeyinin arttırılmasına odaklanılarak yenilikçi düşünce ve yöntemlerden faydalanılarak gençlerde özgüven, toplumsal sorunlara duyarlılık ve yaratıcı çözümlerin geliştirilerek,  küresel anlamda iklim değişikliği ile mücadele kapasitesinin arttırılmasını hedeflemektedir.

17-11-201817-11-201817-11-201817-11-2018

Yayın: 17.11.2018 - Güncelleme: 01.01.2020 22:47 - Görüntülenme: 35621