tiyatro kulübü

Öncü Kadıkoy´de Önceliğimiz Öğrencilerimiz projesi kapsamında  02 Mart  2019 Cumartesi günü  Tiyatro kulübü danışman öğretmeni  Ömer Faruk Kuru ve öğrencileri UZLAŞMA adlı oyunu izledi.

15 Aralık 2018 Cumartesi günü 20 öğrencimiz ve müdür yardımcımız Suna Özcan Kuru "Tatlı Kaçık" adlı oyunu izledi.

HKAL öğrencileri 24 Kasım öğremenler gününde müdür yardımcımız Suna ÖZCAN KURU ile Kadıköy Haldun Taner Sahnesinde "Hisse-i Şayia"adlı oyunu izlediler.

HKAL öğrencileri; 27 Ekim 2018  tarihinde Tiyatro kulübü etkinliği kapsamında  edebiyat öğretmenimiz Ömer Faruk KURU eşliğinde, 31 Ekim 2018 tarihinde ise Kültür Edebiyat kulübü etkinliği kapsamında edebiyat öğretmenimiz Adem GİŞİ eşliğinde Kadıköy Haldun Taner Tiyatro sahnesine mülteci sorunlarına eğilen "Can Yeleği" adlı oyunu izlemeye gitti.

Haz

HKAL tiyatro kulübü bu yıl öğretmenleri Ömer Faruk Kuru danışmanlığında Haldun Taner´in Ayışığında Şamata adlı oyununu sergiledi. İlk oyun 4 Mayıs 2018 tarihinde velilerimize sergilendi.  15-16-17 Mayıs tarihlerinde ise öğrencilerimize sergilenen oyun büyük beğeni topladı.

HKAL Tiyatro  Kulübü bu ay Ümraniye Sahnesi´nde  Anton Cehov´un Martı adlı oyununu izledi.

Tiyatro Kulübü öğretmenimiz edebiyat öğretmeni Ömer Faruk KURU ve 20 öğrencimiz Kadıköy Haldun Taner Sahnesi´nde Ben Çağırmadım adlı oyunu izlediler.