T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KADIKÖY - Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi

Rehberlik Servisi

Şbt

Ock

Sonbahardan kalma bir günde hayalleri süsleyen üniversite: Boğaziçi Üniversitesi .

Rehber öğretmenimiz Haydar Afacan'ın düzenlediği üniversite gezilerinde bugün Boğaziçi Üniversitesi vardı. 11. Sınıflarımız katıldığı gezide kendilerine eşlik eden edebiyat öğretmenimiz Ömer Faruk Kuru, matematik öğretmenimiz Şule Açıkel Oral, edebiyat öğretmenimiz Adem Gişi ve rehber öğretmenimiz Haydar Afacan'a teşekkür ederiz.

May

9 Mayıs Perşembe günü Bahcesehir Üniversitesinden Dr. Didem Yıldız 10. Sınıflarımıza kariyer planlama konusunda bir seminer verdi. Okul müdürümüz Başöğrt.Dr.Bahire Eken, Dr. Didem Yıldız´ a teşekkür ederken bugünün anısına kendisi için yapılan fidan bağışının sertifikasını takdim etti. Bu semineri organize eden ingilizce öğretmenimiz Filiz Sekreter´e teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimiz 08 Aralık 2019 Salı günü rehber öğretmenimiz Haydar AFACAN tarafından Milli Savunma Üniversitesine gittiler.

Ock

Rehber öğretmenimiz Haydar AFACAN öğrencilerimize üniversiteleri tanıtmaya devam ediyor. 9 Aralık 2019 Çarşamba günü öğrencilerimiz Acıbadem ve Yeditepe Üniversitelerini tanıdılar.

Kas

25 Ekim 2018 Cuma günü rehber öğretmenimiz Haydar Afacan´ın organize ettiği üniversite tanıtım gezileri kapsamında Boğaziçi Üniversitesine 180 öğrenci götürüldü. İngilizce öğretmenimiz Yunus Tonka, edebiyat öğretmenimiz Sadberk Ersoy ve felsefe öğretmenimiz Yeşim Kukul´un eşlik ettiği tanıtım gezisinde Güney kampüs tanıtıldı.Sonbaharın renklerinin eşsiz güzelliğinde gezilen üniversite daha çok öğrencinin hayallerini süslemeye başladı. 

Ekm

16 Ekim 2018 günü rehber öğretmenimiz Haydar Afacan´ın organize ettiği; müdür yardımcımız Suna ÖZCAN KURU ve Fizik öğretmenimiz Hüseyin OPUZ´un eşlik ettiği  İTÜ gezisi kalabalık bir grupla gerçekleşti. 

Nis

Nis

Kadir Has Üniversitesi rektör yardımcısı Mühendislik ve Doğa Bilimleri fakültesi dekanı Prof. Dr. Nihat Berker, eğitim, araştırma, bilgi, başarı ve mutluluk konulu bir seminer verdi.

Nis

Bir erguvan mevsiminde daha Boğaziçi Üniversitesine öğrencilerimizle gittik. 

Nis

 Milli Savunma Bakanlığı´nın Şehitlik ve Gazilik" konulu semineri için  21 MART 2018 Perşembe günü  12. sınıf öğrencilerimiz öğretmenleri Mustafa Kuğu ve Ömer Faruk Kuru ile Deniz Harp OKuluna gittiler.

Mrt

İstanbul Teknik Üniversitesinin 16 Şubat 2018 günü tüm fakülte ve bölümlerinin tanıtımının yapıldığı, İTÜ öğrencilerinin yaptığı çalışmaların sergilendiği ve doğrudan fakülte akademisyenlerinden bilgi alındığı, öğrencilerin sorularının cevaplandığı İTÜ Tanıtım Günlerine 11.sınıf öğrencilerimizle katılınmıştır. 

Şbt

Psikolojik danışman Onur Güzel 13 Şubat 2018 Salı günü "Farkındalıklarımız" konulu  interaktif bir seminer gerçekleştirdi.

Şbt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından üst eğitim kurumlarını tanıma, doğru tercih&doğru meslek seçimi yapmak amacıyla 7 Şubat 2018 tarihinde 11.sınıf öğrencileri için  Marmara Üniversitesine tanıtım gezisi düzenlenmiştir.

Ock

Okulumuz 11.sınıf öğrencileri için rehberlik servisi tarafından gerçekleştirilen mesleki rehberlik ve üst eğitim kurumlarına yönlendirme amaçlı Yeditepe Üniversitesi gezisi 08.01.2018 tarihinde gerçekleştirilmiştir.