Prof Dr. Orhan Kural "Yaşam Bilgisi " Konferansı

Prof. Dr. Orhan KURAL  "YAŞAM BİLGİSİ " konferansları çerçevesinde 5 Ocak 2017 Perşembe  günü okulumuzda kendi tecrübe ve gözlem ve yaşamından yola çıkarak "YAŞANABİLİR BİR ÇEVRE İÇİN" alınması gereken önlemleri, müzikli, eğlenceli, ve çarpıcı üslubuyla  bir "stand up" gösterisi gibi, "kara mizah" tarzında öğrencilerimize aktardı.

Okulumuzun konferans salonunda gerçekleşen konferansta; vatandaşlık  görevlerimiz  ve sorumluluklarımız,  aşırı tüketim, israf ve dünyada yaşanan açlık, her türlü geri dönüşüm, okuma ve araştırma alışkanlığı, popüler ve kopya kültür, dünya barışı, ekoloji, küresel ısınma, ayrımcılık ve yaşam hakkı, deniz kirliliği, ormanlarımız ve yeşilin önemi, Türkçemiz, bağımlılıklar( sigara ve tütün ürünleri, bilgisayar oyunları, teknoloji bağımlılığı ve uyuşturucu)  gibi pek çok konuya dikkat çeken Orhan KURAL konferansını çok anlamlı bir yeminle sonlandırdı.  Öğrencilerin yoğun ilgisi konferans sonunda da devam etti. Bizi pek çok konuda duyarlı olmaya davet eden Sayın Prof Dr. Orhan KURAL'a geleceğimizin teminatı gençlerimize olan katkısından dolayı teşekkür ederiz.

Yayın: 27.01.2017 - Güncelleme: 22.12.2019 22:40 - Görüntülenme: 537