OKULUMUZ E GÜVENLİK OKUL ETİKETİ KAZANDI.

eTwining okulu olma yolunda ilerliyoruz! 3 aylık çalışma süreci sonunda yüksek bir puanla eSafety Bronz etiketimizi aldık!

eSafety Label, okullar için Avrupa çapında öğretim ve öğrenim deneyiminin bir parçası olarak öğrenci, veli ve öğretmenlerimizin çevrimiçi teknolojiye güvenli erişim için güvenli ve zenginleştirici bir ortam sağlamayı amaçlayan, bir akreditasyon ve destek hizmetidir.

Okulların, eTwinning School (eTwinning Okulu) olma basamaklarından biri olan ve güvenli internet kullanımında farkındalığa işaret eden bu etiket, okullara uluslararası platformda öncelik ve prestij katmaktadır.

Bu çalışmalarda  bizi her zaman destekleyen okul müdürümüz Alaeddin Gündüz'e; aktif görev alan Birce Pura, Filiz Sekreter, Şule Açıkel Oral, Meral uyanık, Yeşim Kukul, Adem Gişi, Suna Özcan Kuru ve  Belgin Uçar'a teşekkür ederiz.

29-01-2021

Yayın: 29.01.2021 - Güncelleme: 17.07.2022 16:25 - Görüntülenme: 367