Sportif başarılarımız ve etkinliklerimiz

Tem

Beden Eğitimi Öğretmeni Tuncay Çağlar  yönetiminde takımımız Kadıköy İlçe Genç Erkekler Basketbol Turnuvasında 2.liği alarak mücadelelerle dolu bir haftayı tamamladı.

Dereceye giren ve katılan tüm okulları tebrik ederiz.

1.Kadıköy Anadolu Lisesi
2.Hayrullah Kefoğlu Anadolu  Lisesi
3.Ö. İstek Acıbadem Anadolu Lisesi

Tem

Kız Voleybol Takımımız Kadıköy İlçe şampiyonu  oldu.Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

09.10.2021 tarihinde Ankarada yapılan FF Türkiye Şampiyonasında P30 branşında okulumuz öğrencileri takım halinde Türkiye ikincisi olmuştur.Öğretmenimiz Tuncay Çağlar'ı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Öğretmeniyle Güzel İstanbul Projesi şubat ayına özel  okulumuz beden eğitimi öğretmeni Tuncay Çağlar'ın Hobi Model Uçak Atölye çalışmalarına yer verdi. Öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

May

Voleybol takımımız Kadıköy ilçesi Voleybol Şampiyonu oldu .Ödüllerini Kadıköy Mesleki Teknik Lisesi'nde düzenlenen ilçe töreninde Kadıköy Kaymakamımız Dr. Mustafa ÖZASLAN'dan  alan öğrencilerimiz Yasin Yıldız, Tan Coşkun Karaçetin, Sinan Yalçın, Ozan Gezgin, Alp Baş, Yiğit Gürler, Yavuzhan Fındıkgil, Kerem Ergunay, Berkin Kurtulmuş ´u kutlarız. Bu başarıda emeği olan beden Eğitimi öğretmenlerimiz Tuncay Çağlar´ı ve Ayşe Önel'e teşekkür ederiz.

May

Voleybol takımımız Kadıköy ilçesi Voleybol Şampiyonu oldu . Beden Eğitimi öğretmenimiz Tuncay Çağlar´ı ve öğrencilerimiz Yasin Yıldız, Tan Coşkun Karaçetin, Sinan Yalçın, Ozan Gezgin, Alp Baş, Yiğit Gürler, Yavuzhan Fındıkgil, Kerem Ergunay, Berkin Kurtulmuş ´u kutlarız.

25 Ekim 2018 tarihinde Kadıköy Blediyesi Acıbadem Havuzunda  Kadıköy İlçesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 95. Yıl Cumhuriyet Kupası yüzme yarışları düzenlendi.Kız takımımız Kadıköy 1. si olurken, erkek takımımız Kadıköy 3.sü oldu.  Öğrencilerimiz kupalarını Kadıköy Kaymakamımız Dr. Mustafa Özarslan ve Kadıköy Belediyesi Başkanı Aykurt Nuhoğlu´nun elinden aldılar.

Emeği geçen beden eğitimi öğretmenimiz Ayşe ÖNEL ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kız Takımız:

1- İdil Güven 9D

2-İlayda Gürtaş 9B

3-Pervin Janset Cengiz 9E

4- Yağmur Çilli 10A

Erkek Takımımız:

1- Bora Şahinalp 12 E

2- Akın Anaç  12C

3- Anıl Aydın 10 E

4-Dennis Batu Greenwood 9D

5-Çağatay Özbey 10E

6-Osman Yiğit Türk 10F

Eyl

Model Uçak Kulübü danışman öğretmenimiz Tuncay ÇAĞLAR ve öğrencilerimiz Azra ÜN, Zeynep Dila İyigel, Sefa Yüksel, Deniz Timurkan, Yiğit Can Köksal ve Duru Akçagöz 1 Eylül 2018 tarihinde Ankara Gölbaşı´nda yapılan serbest Uçuş Türkiye şampiyonasına katıldılar. Öğrencilerimiz P30 branşında okulumuzu temsil ettiler.

Öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.Gençler kategorisinde Azra Ün 3. olurken takımlar sıralamasında 2.lik ve 3.lük elde ettik. ÖğretmenimizTuncay Çağlar ve öğrencilerimizi kutlarız.

Marmara Eğitim Kolejinin Liselerarasında düzenlediği tenis turnuvasında 10 F sınıfından öğrencimiz Buse Sirel kızlarda 1.lik ödülü alırken, 10 E sınıfından öğrencimiz Kerim Göktaşoğlu erkelerde 3.lük ödülü almıştır. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

"29 Ekim  Cumhuriyete ve Atatürk´e Minnet Sınıflar arası Voleybol Turnuvası" kupaları sahiplerini buldu.  19 Ocak 2018 Cuma günü karne töreninde takım kaptanlarımız kupalarını okul müdürümüz Başöğrt. Dr. Bahire EKEN´in elinden aldı. 12 C sınıfı  1. olurken  12 B sınıfı 2.liği kutladı. 12 A sınıfı ise ipi 3. olarak göğüsledi.  Turnuvaya katılan bütün sınıflarımıza teşekkür ediyor, dereceye giren sınıflarımızı kutluyoruz.