Oryantasyon

21 Eylül 2019 Cumartesi günü geleneksel oryantasyon kahvaltımızda 9. Sınıf öğrencilerimizin velileri ile buluştuk. Okul müdürümüz Basöğrt.Dr. Bahire Eken velilerimize hitap ettikten sonra okulumuzun kimya laboratuvarının güncellenmesine katkı sunan velimiz Hakan Yay beyefendiye tesekkür belgesi takdim etti. Emekleri için okul aile birliğimize teşekkür ederiz. HKAL ailesinin yeni üyeleri ile tanışmaktan mutluluk duyduk..

Eyl

HKAL, idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri, çalışanları ve velileri ile bir ailedir. HKAL  ailesinin yeni üyeleri 9. sınıflarımızın velileri ile 29 Eylül 2018 Cumartesi günü okulumuzun yemekhanesinde buluştuk. Güzel bir katılımın olduğu kahvaltımızda okul müdürümüz  Başöğrt. Dr Bahire EKEN, velilerimize hoşgeldiniz derken Okul Aile Birliğimizin değerli üyelerine emeklerinden dolayı teşekkür etti.  Konuğumuz 15 Temmuz şehidi Yılmaz Ercan´ın annesi Dr. Nermin Ercan hanımefendi; vatan sevgisi, milli birlik ve beraberlik konularına değindiği sıcak ve samimi bir konuşma yaptı. Velilerimiz ve öğretmenlerimizin tanışıp sohbet etmeleri için güzel bir ortamnın oluştuğu kahvaltımıza teşrif eden bütün velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

9. sınıf öğrencilerimiz ve velilerimizle 10 Eylül 2018 ´de buluştuk, tanıştık.  HKAL´ın yeni üyeleri olan 9. sınıflarımıza yeni okullarını tanıttık. Sadece öğretmenlerimiz değil, 10. ve 11. sınıftan öğrencilerimiz de yeni üyelerimizin okula uyum sürecinde bizlerle idi. Bütün yeni öğrencilerimize "HKAL ailesine  hoşgeldiniz." diyoruz.

30 Eylül 2017 Cumartesi günü geleneksel oryantasyon programımızda 9. sınıfa başlayan öğrencilerimizin velileri ile buluştuk. Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sadık Arslan´ın teşrifleri ile gerçekleşen kahvaltımıza ilgi yoğundu. Yemekhanede kahvaltı yaptıktan sonra konferans salonununda halk oyunları gösterisi, okul etkinlikleri videosunun izlenmesinin ardından okul müdürümüz Baş. Öğrt. Dr. Bahire EKEN  misafirlerimize hitap etti. Bütün öğretmen ve velilerimizle bugünün hatırasına toplu fotograf çekiminin ardından programımız sona erdi.

Eyl

9. sınıf öğrencilerimiz15 Eylül 2017 Cuma günü HKAL öğrencisi olarak ilk kez sınıflarda arkadaşları ve öğretmenleri ile buluştu. Okul aile birliğimizin ikramının ardından sınıflarına geçen öğrencilerimizde heyecan, merak ama en çok da mutluluk vardı.

Eyl

Oryantasyon programımız 18 Ekim 2015 Pazar günü yapılacaktır. Tüm velilerimizi bekliyoruz.Programı görmek için tıklayınız.