ÖNCÜ KADIKÖYDE ÖNCELİĞİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZ

May

14 Mayıs 2018 Pazatesi günü Haydarpaşa Garında gerçekleşen Öncü Kadıköy´de Önceliğimiz Öğrencilerimiz adlı proje sergisine öğretmenlerimiz; Şule Açıkel Oral ve öğrencileri "Bana Memleketini Anlat" Projesi ile, Taner Gültekin, Gülseren Erbul ve öğrencileri "O An" adlı proje ile; Yasemin Sezgin Alagöz vfe öğrencileri ise Ordu Ulubey İlçesi Ulubey Ortaokulu yardım kampanyasını içeren "İyilik Elçisi" adlı projesi ile katıldılar. "Haberimiz Var" adlı projede ise okulumuz 11. sınıflarının öğretmenleri Sibel Günalp danışmanlığında hazırladıkları sınıf gazetesi yer aldı. Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

9 D sınıfı Öncü Kadıköy´de Önceliğimiz Öğrencilerimiz projelerinden biri olan  " Her Aya Bir Sinema" projesi için öğretmenleri Recep Aydın ile sinemadaydı.