GÜZEL SANATLAR KULÜBÜ

Güzel sanatlar kulübü öğretmenlerimiz Funda Yüksel ve Nesrin Çoşkuner öğrencileri ile 24 Ekim 2019 Perşembe günü Büyükada İstanbul Bienaline giiti.

Güzel Sanatlar Kulübü öğrencileri müzik öğretmenimiz Funda YÜKSEL ile 15 Aralık 2019 Salı günü sahne aldı. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Müzik öğretmenimiz Funda YÜKSEL´in öğrencilerimizle hazırladığı dönem sonu konseri 15 Ocak 2019 Salı günü konferans salonumuzda gerçekleşecktir. Öğretmenimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Güzel Sanatlar Kulübümüz resim öğretmenimiz danışmanlığında Vitray Sanatı Çalışmalarına başladı

İstemek, başarıya giden yoldaki en önemli unsur. Bu konuda öğrencimiz Yiğit Vural en güzel örneklerden biri. Çello çalmaya 9. sınıfta başlayan Yiğit, çok mesafe katedip geleceğin önemli bir müzisyeni olmaya aday bir genç yetenek. 19 Aralık 2017 tarihinde okulumuz konferans salonunda konser veren Yiğit´e başarılar diliyoruz.