ERASMUS Let Us Sail Together

Okulumuz "Let Us Sail Together"  Erasmus+ projesi kapsamında İngilizce öğretmenimiz Birce Pura, Matematik ögretmenimiz Şule Açıkel Oral, ögrencilerimizden   Ahmed Arda Acar  ve Hilal Sema Aydın 12-19 Şubat tarihleri arasında projemizin ilk ayağı olan İsveç'teki okul ortağımızı diğer ortak ülkeler olan Portekiz, Yunanistan, Hırvatistan ve İzlanda ile birlikte ziyaret ettiler. Denizlerimizin korunması konusunda bir araya geldiğimiz ortak okul öğrencileri,  İklim değişikliği ve CO2 emisyonu hakkinda atölye calişması yapmış, "Türk Eğitim Sistemi" ve "İklim Değişikliği" konularını ele alan sunumları ile diğer ülkelerin eğitim sistemlerini tanımı fırsatı bularak, arkadaşlarıyla birlikte iklim krizine çözüm önerileri geliştirmişlerdir.

Haz

Erasmus+ öğrencilerimiz bu yılın bir başka final ürünü olarak denizlerle ilgili duygularını projemizin baş harflerinden oluşan akrostiş şiir yazarak sergilediler.

Haz

"Let us Sail Together!" adlı Erasmus+ projemiz denizlere kıyısı olan 6 ülkenin bir araya geldiği öğrencilerinimizin denizlerimizin korunmasında çözümler ürettiği, iklim değişikliği, küresel ısınma, Co2 emisyonu gibi çevremizi tehdit eden problemlere çözüm aradığı projemizde öğrencilerin dijital yeteneklerini arttirmak,  yaratıcılık, problem çözme gibi 21.yy becerilerini geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

Haz

2020 Erasmus KA229 Projemizin Başlangıç Toplantısına Katıldık!

Erasmus + Programı Ana Eylem 2 Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) kapsamında okulumuzun yürüttüğü ve uluslarası koordinatörü okulumuzun olduğu 2020 yılı teklif çağrısında kabul edilen "LET US SAIL TOGETHER!" adlı projemiz ile ilgili Türkiye Ulusal Ajansımızın yaptığı çevrimiçi Proje Yönetim Başlangıç Toplantısına okul müdürümüz Alaeddin GÜNDÜZ ve proje koordinatörü İngilizce öğretmenimiz Birce PURA katılmışlardır.