Edinburgh Uluslararası Gençlik Ödülleri

Edinburgh Dükü Uluslararası Gençlik Ödülleri Bronz Kampını tamamlayarak sertika almaya hak kazanan öğrencilerimize sertifika ve rozetleri 18 Aralık 2019 Cuma günü ödül liderimiz Suna ÖZCAN KURU tarafından takdim edilmiştir.

21 Aralık 2018 Cuma günü Edinburgh Dükü Uluslararası gençlik ödülleri değerlendirmesi çerçevesinde  DoEIA-TR Bağımsız Katılımcılar ve Sosyal Çalışmalar Koordinatörü Nilüfer Yılmaz ve Melisa     okulumuzu ziyaret ettiler. Program hakkında görüş alışverişinde bulunup öğrencilerimizle program hakkında sohbet ettik.

Okulumuzda iki yıldır uygulanmakta olan Edinburg Uluslararası Gençlik Ödülleri Programında 11 B sınıfından öğrencimiz Emircan BOZER Gümüş kategoriyi tamamlayarak 7 Aralık 2018 Cuma günü Maltepe Üniversitesinde düzenlenen ödül töreninde sertifikasını almıştır. Öğrencimizi kutlar,  projeden sorumlu ödül liderimiz Suna ÖZCAN KURU´ya teşekkür ederiz.

Eyl

Edinburg Dükü Uluslararası Gençlik Ödülleri programında bronz kampına katılan 9 öğrencimiz ve beden eğitimi öğretmenimiz Tuncay Çağlar  4-5-6 Eylül 2018 tarihinde Eskişehir´de idi. 1 gece çadırda kalan 2 gün boyunca toplam 22 kilometre yol yürüyen öğrencilerimizi bronz kampını tamamladıkları i.in kutluyoruz.

Tem

Edinburg Uluslararası Gençlik Ödülleri Bronz  Programını tamamlayan 14 öğrencimiz  18 Mayıs 2018 tarihinde düzenlenen ödül töreninde  Ödül Lideri Suna Özcan Kuru ve ödül lideri Sibel Günalp´ten sertifikalarını  ve bronz rozetlerini aldılar.