Doğa Sporları Kulübü

HKAL BURGAZ ADA YÜRÜYÜŞÜ
Doğa Sporları Kulübümüz 1 Mayıs günü öğrencilerimizle Burgaz Ada´da 7 kilometrelik bir doğa yürüyüşü yaptı.
Burgaz Ada´yı gezdiler ve rehber hocalarımız öğrencilerimize adanın bilmeleri gereken yönlerini anlattılar.
Öğle yemeklerini Kalpazankaya Kayalıkları´na nazır güzel bir yerde yediler.
Doğa Sporları Kulübü rehber öğretmeni Şenay Kılıç öğretmenimiz bol bol ada doğasında görülen bitkiler ve ada florası hakkında öğrencilerimize bilgiler verirken, Edebiyat Öğretmenimiz Ömer Faruk Hocamız da Sait Faik´in müze evi önünde Sait Faik hikayelerinden güzel bir parça okudu.
Öğrencilerimizle güzel ve etkili bir zaman dilimi geçirdiler.
Katılan öğrencilerimize ve onlara eşlik eden Müdür Yardımcımız Suna Kuru´ya çok teşekkür ederiz.
Faaliyetlerimiz bisiklet turlarıyla devam edecektir.
Gelmeyen, gelemeyen öğrencilerimizi önümüzdeki faaliyetlere bekleriz.
Doğada Kal
Mutlu Kal

6 Nisan 2019 Cumartesi günü Doğa sporları kulübümüz öğretmenleri Şenay Kılıç, Havva Tozan ve Ömer Faruk Kuru ile Heybeliada´da 10 kilometrelik bir doğa yürüyüşü yaptı. Yürürken bir yandan da Terk-i Dünya Manastırı, eski sanatoryum ve Hüseyin Rahmi Gürpınar´ın evini de görmüş oldular.

HKAL BİSİKLET SÖYLEŞİLERİ‍♂️‍♂️

HKAL Doğa Sporları Kulübü etkinliği olarak bugün bisiklet sevdalısı Sinan Cömert'i okulumuzda ağırladık.

Bu kez farklı olarak bisiklet yol hikayeleri değil de bisikletin tarihteki yolculuğunu dinledik.

Sinan Hocamız kulüp öğrencilerimizden bisiklet turu yapan Yiğit'e kitabını hediye ederken, diğer öğrenciler de farklı kitaplarla buluştu.

Çok etkili ve kaliteli bir zaman dilimini paylaşmanın mutluluğu ile sunumu bitirmişken Sinan Cömert hocamıza teşekkürlerimizi sunup, en kısa zamanda tekrar okulumuzda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtiyoruz.

HKAL DOĞA SPORLARI KULÜBÜ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERLE 19 ARALIK´TA ANADOLU EFES BASKETBOL MAÇINDAYDI.

Okulumuz Doğa Sporları Kulübü olarak İstanbul'dan Japonya'ya bisikletle yolculuk eden Bilgin Bilicioğlu'nu 5 Ocak 2018´de öğrencilerimizle buluşturduk.Öğrencilerimize kendi hayallerinin izini sürdüğü bu yolculuğun serüvenini anlattığı için kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Okulumuz Doğa Sporları Kulübü, yine macera dolu bir yolculuğun kahramanını öğrencilerimizle buluşturdu.Sigara ve uyuşturucu bağımlılığına karşı tepkisini göstermek için Bostancı´dan Trabzon´a yolculuk yapan Şenol Özdemir  5 Aralık 2017 Salı günü okulumuzdaydı.29 gün süren bu extrem yolculuğu nasıl gerçekleştirdiğini öğrencilerimize aktarırken , sunum sonunda kanoya nasıl binileceğine dair kısa bir eğitim de verdi.