12 sınıf motivasyon etkinlikleri

May

24 Nisan 2019  Çarşamba günü  Boğaziçi´nin bizlere sunduğu birçok tarihi eseri, Boğaz köprülerini, İstanbul'un saraylarını, hisarlarını, yalılarını ve korularını görmek, tarihleri ve hikayeleri hakkında bilgi edinmek için Validebağ gemisi eşliğinde 12.sınıflarımız, müdür yardımcımız ve öğretmenlerimizle keyifli bir Boğaz turu gerçekleştirdik. #hkal

21 Aralık 2018 Cuma günü okulumuzun yemekhanesinde 12. sınıf öğrencilerimizle kahvaltı ettik.  Okul müdürümüz Başöğrt. Bahire EKEN, müdür yardımcılarımız ve okul aile birliğimiz kahvaltı servisini kendi elleri ile yaptı.

Haz

YKS´ye girecek öğrencilerimizle 20 Haziran´da  geleneksel moral buluşmamız sucuk partisinde biraraya geldik.  Canlı müzik eşliğinde öğrenci ve öğretmenlerimizle hasbihal ettik.  Bütün öğrencilerize başarılar dileriz.

Okul aile birliği ve okul idaremiz; 19 Ekim 2017 Perşembe günü, 12. sınıfların sınav öncesi motivasyonlarını artırmak, okul içindeki bağları kuvvetlendirmek adına bir kahvaltı ikramında bulundu.  Okul aile birliği ve okul idarecilerinin kendilerinin ikram ettiği kahvaltılıkların servisinden sonra öğrenci, öğretmen ve okul aile birliğimiz sohbet  etti.