T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KADIKÖY - Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi

Let us Sail Together" Erasmus+/eTwinning / Şubay Ayı Çalışmalarımız

1. Partner okul ögrencileri birlikte öğrencilerimiz "Deniz Permakültürü"ve "Deniz asidifaksyonunu"araştırdılar. İlgili makaleleri okuyup, videolar izlediler ve tartıştılar. Zihin haritaları çıkardılar ve yeni öğrendikleri İngilizce kelimeler için online sözlük oluşturdular.  

2. Deniz yosununun iklim değişikliği ve denizlerimizin korunmasında nasıl faydası olduğunu araştırıp tartıştılar. "Deniz yosunu" tarımı ile ilgili quiz'e katıldılar.  

3. Partner ülke öğrencileri kendi ülkelerindeki karbon emisyon oranlarını hesaplayıp matematiksel hesaplamalar yaptılar.  

4. Partner ülkeler ile ilk online toplantı gerçekleştildi. Öğrenciler birbiriyle tanıştı ve sohbet ettiler. İklim değişikliği ve izlediğimiz belgesel ile ilgili düzenlediğimiz yarışmaya katıldılar.  

5. 9 Şubatta "Daha Güvenli İnternet gününü kutladık. Türk öğrencilerimiz poster hazırladılar ve Güvenli İnternet günü için hazırlanan Quiz'de Avrupa'daki akranlarına meydan okudular.  

6. Proje koordinatörümüz Birce Pura Etwinning'de güvenli internet kullanımı ile ilgili öğrencilerin dikkat etmesi gereken hususlarla ilgili sunumlar hazırlayarak partner okullarla paylaştı.    

 

Şubat ayı çalışma videosunu izlemek için tıklayınız...      

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.06.2021 - Güncelleme: 14.06.2021 00:49 - Görüntülenme: 129
  Beğen | 0  kişi beğendi