İstanbul İl Geneli ''Ustalara Saygı Şiir Okuma Yarışması'' Sonuçları

İstanbul ili genelinde Ortaokul 7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediğimiz yarışma  Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi Konferans salonunda  gerçekleştirildi. Kadıköy ilçesinde görev yapan edebiyat öğretmenlerinden oluşan jüri 8.Ustalara Saygı ezbere şiir okuma yarışmasını neticelendirdi. Buna göre ilk üçe giren okul ve öğrenci isimleri aşağıda belirtilmiştir.

1  1-  Mihriban Boysan Ortaokulu - Beril Acuner

2  2-  23 Nisan Zehra Hanım İmam  Hatip Ortaokulu - Mustafa Talha Kablan

3- 3-  Terakki Vakfı Okulları -  Mahir Özdemir

Derece elde eden tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Katılım sağlayan ve şiir şölenine destek veren tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.Dereye giren öğrencilere,  ödülleri  okulumuzda yapılacak olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramı İlçe programında verilecektir.

Yayın: 02.05.2024 - Güncelleme: 02.05.2024 10:00 - Görüntülenme: 95