T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KADIKÖY - Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Sonu Karne Heyecanı

20 Ocak 2017 Cuma günü okulumuzun konferans salonunda gerçekleşen karne törenimiz  okul müdiremiz Başöğretmen Dr. Bahire EKEN'in öğrencilerimize hitabı ile başladı.  Karne törenimiz aynı zamanda öğrencilerimizin  başarılarını  da paylaştığımız bir gün oldu.  Okul müdürümüz  Başöğretmen Dr. Bahire EKEN Okulumuzun her sınıf düzeyinde birinci olan öğrencilerine takdir belgeleri ile birer hediye takdim etti. 

Okul  ikincilerine  Müdür Yardımcımız  Adem GİŞİ , okul 3. lerine ise Müdür Yardımcımız Suna ÖZCAN KURU takdir belgelerini verip kendilerini hepimiz adına kutladılar.  Her sınıftan bir öğrenciye verilen onur belgelerini ise sınıf öğretmenleri öğrencilerimize verdi. Okul araç gereçlerini  kullanmada ve sınıf temizliğine dikkat etme konusunda ise 11 D sınıfı  örnek oldu. Onlara bu konudan dolayı teşekkür belgesini  edebiyat  öğretmenimiz Sibel Günalp  verdi.

Okulumuz,  bu yıl  10 Kasım Atatürk'ü Anma  Programını Kadıköy İlçesi adına Kadıköy Halk  Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirdi. Bu programa emeği geçen öğrencilere teşekkür belgelerini  edebiyat öğretmenimiz  Çiğdem CAN GÜRSOY,  müzik öğretmenimiz Funda YÜKSEL  ve resim öğretmenimiz Nesrin ÇOŞKUNER  verdi.

Geçtiğimiz yıl her türlü organizasyonda yer alan Halk Oyunları ekibimize teşekkür belgelerini kimya öğretmenimiz Hülya  ARSLAN ÖZTÜRK verirken, yine pek çok etkinlikte yer alan ve okulumuzu Şehir Tiyatroları Haldun Alagaş sahnesinde Gençlik Haftası kapsamında da temsil eden  tiyatro ekibimize teşekkür belgelerini ise  edebiyat öğretmenimiz Ömer FARUK KURU  verdi.

Programın sonunda öğretmen ve öğrencilerin aynı karede buluştuğu fotoğraflar çekilip, büyük bir coşkuyla  İstiklal Marşımız okundu.  Ardından öğrencilerimize karnelerinin dağıtılması için sınıflara geçildi.

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM SONU DERECE LİSTESİ

 

 

OKUL BİRİNCİLERİ

OKUL İKİNCİLERİ

OKUL ÜÇÜNCÜLERİ

9. SINIFLAR

 AYŞE SENA KAYALI(9A)

ŞEVVAL SABİRE KESKİN (9C )

EDA İPEK FİLİZ (9B)        

10. SINIFLAR

BUSE AVCI(10C)

SENANUR YILMAZ (10D)

NİL AYÇA ÇAKIRŞI(10 D)

11. SINIFLAR

DİDEM ALUÇ(11B)

MUSTAFA MURAT AYDOĞAN(11 C)

ARDA  KAŞIKÇI (11D)

12. SINIFLAR

NEVA KOCABAŞ (12A)

DUYGU SIRMA(12E)

SENEM ATLIHAN(12 B)

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.01.2017 - Güncelleme: 01.01.2020 23:29 - Görüntülenme: 1286
  Beğen | 0  kişi beğendi