ÖSYM

Ağu

Sevgili mezunlarımız, hepinizin yolu , bahtı açık olsun!

Üniversite başta olmak üzere tüm hayatınız hep başarı dolu olsun!

Mutluluk ve huzur her daim sizinle olsun!

Eyl

Coronavirüs  gölgesinde  YKS  için emek veren ve üniversiteye başlayacak olan öğrencilerimizi sizlere duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

Öğrencilerimize emek veren öğretmenlerimize, velilerimize teşekkür eder,  öğrencilerimize üniversitede başarılar dileriz.

Eyl

2017 yılı LYS sonuçlarına göre üniversiteye yerleşen öğrencilerimizi kutluyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimize ve velilere teşekkür ediyoruz. Destekleme ve Yetiştirme kurslarımızın 2. yılında elde ettiğimiz başarıdan da gurur duyuyoruz.

Ağu

2017 yılı LYS sonuçlarına göre üniversiteye yerleşen öğrencilerimizi ve velilerini  kutluyor, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Destekleme ve yetiştirme kursları ile öğrencilerimizi iki yıldır üniversiteye hazırlamak ve güzel sonuçlar elde etmekten dolayı gurur duyuyoruz.

Ağu

2015 ÖSYM sonuçlarına göre öğrencilerimizin yerleştiği bölümler ve üniversiteler belli oldu. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimizin ailelerine teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.