Mezuniyet Törenleri

Tem

2022 mezunlarımızı 20 Haziran 2022 Pazartesi günü okul bahçemizde gerçekleştirdiğimiz mezuniyet töreni ile uğurladık. Okul müdürümüz Alaeddin Gündüz'ün  2021 yılı okul birincimiz Metin Soyalp; 2022 yılı üçüncümüz Alara Nur Ayhan, ikincimiz Süleyman Talha Kuruçay, okul birincimiz Selin Canan Toprak'a plaket ve hediye takdimininin ardından  mezunlarımız sahneye gelip öğretmenlerinin elinden diplomalarını aldılar. Keplerini çoşkuyla havaya fırlatan mezunlarımız öğretmen ve arkadaşları ile eğlenerek akşamı tamamladılar. Zorlu bir YKS sürecinden sonra öğrencilerimizin hayalleriyle buluşmasını diliyoruz. Yolları açık olsun.

May

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet törenimiz 11 Mayıs 2018 Cuma  18.30 ´da gerçekleşecektir. Mezun olacak öğrencilerimizin velileri,  tüm öğretmenlerimiz davetlidir.